Hoe gaat het met jou en je paard?

  • door


Het beste voor je paard!

Maar wat is het beste voor je paard? Vanuit welk perspectief wil je het beste aan je paard geven? Het is allemaal heel persoonlijk maar, ik wil je helpen te kijken naar een ‘beste onderdeel’ van dit perspectief dat jij je paard kunt geven.

De lange weg van zoeken

Paarden geven dag in dag uit hun uiterste energie voor ons en aan ons. Soms met pijn en ongemak in het lichaam maar, daar hoor je het paard niet over. Tot…. de compensatie zo extreem geworden is. Dan gaat het in verzet, wordt het een ‘stout’ paard in de ogen van mensen. Ook trauma’s zoals; afspenen, verhuizen, verkoop, slechte mentale en fysieke behandelingen van mensen is een teer punt voor een paard en, dat jaren met zich meeneemt. Schuchterheid, boosheid, zich niet of nauwelijks kunnen binden, trailer laden, etc.
Of, hoe zit jij in je vel, heb je zorgen, kun je niet ontspannen, voldoe je volgens omstanders ‘niet aan het perfecte plaatje’, zou je meer voor jezelf en je paard willen maar de omgeving vindt het ‘raar, zweverig’, heb je teveel ambitie en zou je dit willen temperen of ontdekken waar dit vandaan komt en aan willen werken. En zo zijn er nog meer voorbeelden die invloed hebben op jouw omgang met je paard en jezelf.
Voel jij je aangetrokken tot een betere en eerlijke band met je paard, wil jij het verschil echt gaan maken…Lees dan verder aub

In paardenland wordt veel aangeboden, zoveel dat je door ‘de kudde het paard niet meer ziet’. Ik wil je meenemen in de brede, fantastische en tevens helende wereld van Aura’s, Chakra’s, Essentiële oliën en Kleuren en Acupressuur voor paarden. Samengevoegd; Energetisch werken/toepassen. 

Door alle opleidingen die ik heb gedaan, heb ik de cursussen completer kunnen maken.
Lichttherapie, reiki voor dieren, aura’s en chakra’s bij paarden, communicatie met dieren, acupressuur voor paarden, massage paard, energetisch diertherapeut, mijn opleiding als bioloog, paraveterinair, Bach, Schussler zouten, NLP en niet te vergeten alle jaren van ervaring.
Al deze disciplines heb ik verweven in sowieso de eerste cursus: introductie EquiShen en in de vervolg cursus Acupressuur EquiShen.


Wat bied ik

De twee cursussen.

Energetisch werken met aura’s, chakra’s, kleuren en essentiële oliën bij en met paarden.
Een cursus waarin je holistisch leert kijken en een helende werking heeft op jou en je paard. Kleuren en essentiële oliën zijn onlosmakelijk met chakra’s en aura’s verbonden. Tijdens de cursus leer je per chakra de betekenis bij onbalans, de kleuren en geuren en hoe je dit tijdens een behandeling kunt gaan gebruiken en af kunt sluiten. Na de cursus kun je ook andere paarden en hun verzorgers helpen. Je bent dan energetisch therapeut voor paarden.

Na deze cursus komt het vervolg: Acupressuur voor paarden.
Je hebt de introductie cursus nodig om met acupressuur verder te kunnen.
Acupressuur voor paarden, hierin werk je weer met kleuren en geuren en leer je de drukpunten met hun betekenis die gevestigd zijn op de meridianen. En dat zijn er veel, heel veel. Gelukkig hoef je ze niet uit je hoofd te leren.
Je leert dat elke meridiaan een voorkeur van behandelen op een tijdstip van de dag heeft; de orgaanklok. En nog veel meer. Je leert dat punten gerelateerd zijn aan organen of orgaanstelsels

In beide cursussen bied ik onderdelen van cranio sacraal, rek- en strek oefeningen en leer ik je te vertrouwen op je intuïtie en daardoor intuïtief te werken. Tijdens de cursussen leer je systematisch wat en hoe maar, uiteindelijk leidt het je naar intuïtief behandelen van het paard.

Er komt veel bewustzijn en kennis naar boven tijdens de cursussen die je alleen maar sterker maakt in je zelfvertrouwen, je intuïtie en de binding met je paard.

Nog een voordeel: Je kunt dit je leven lang uitvoeren!

Elke cursus is samengesteld in een dikke reader met voorbeelden en oefeningen. Uiteraard zit hier ©copyright op en mag niet gedeeld of vermenigvuldigd worden.

Extra’s

In de cursus zit communicatie met dieren verweven.

Set van 7 helende chakra punten om te gebruiken bij een healing

7 flesjes essentiële oliën behorende bij de 7 chakra’s

Voor wie is het

Heel makkelijk: voor iedereen! Voor elke portemonnee!

Voor iedereen die zich verbonden voelt met het paard, graag wil bijdragen aan een verbetering van hun welzijn, verbetering van hun immuunsysteem en het zelfhelend vermogen wil verbeteren. Voor mensen die echt een verschil willen gaan maken en een vernieuwende kijk willen leren en ontwikkelen.
Laat mij het verschil maken voor jou en je paard!

Wat kost het?

De cursus Introductie EquiShen/energetisch therapeut kost je 6 dagen en 695 euro

De cursus Acupressuur EquiShen kost je 5 dagen en 595 euro

De cursussen worden op jouw locatie gegeven en extra kosten, die je deelt onder de deelnemers, is de verreden benzine.
Alle dagen in overleg met cursisten. Weekenden en tijdens schoolvakanties op maandag en vrijdag en weekenden.

Via de website kun je je makkelijk aanmelden of extra informatie vinden over de cursussen en hoe wij contact kunnen hebben voor jouw, vrijblijvende, vragen.

Ik hoop je gauw te zien op een cursus

www.equishen.nl

Tags:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *