Coaching met paarden

Klaar met het een, door naar het ander….
Duidelijk is dat ik slecht niet kan werken aan mijzelf en voor mijzelf…dus weer een volgende opleiding staat op het programma, coaching met paarden….
Een droom die ik al heb sinds ik biologieles gaf aan het middelbaaronderwijs en, hij gaat uitkomen!!!

Het zal in mijn cursussen een verrijking zijn maar, 1 op 1 of met een groep zal ook super gaaf zijn om te doen.
Wat kunnen paarden, het halster, het touw, de bak enzovoort een prachtige metafoor zijn voor waar mensen tegen aanlopen in het leven. Wat te gek dat ik er naast mag staan om mensen inzichten te laten ontdekken en zo een stukje stress, een stukje geluksgevoel te mogen laten voelen en transformeren.
Coachen is niet zeggen wat ze doen en hoe te veranderen, coachen is iemand hun handelen laten ontdekken via het paard, halster, touw, andere attributen die als metafoor dienen. En hoe mooi puur is een paard of zijn paarden!!! Hierin komen ze zelf tot de conclusie…..dan komt uit hunzelf de transformatie.

Gezegd hebbende, het zal een intensieve training worden, ook voor mij! Want een mens is nooit uitgeleerd en ik ‘ben’ er ook nog niet ;0)
Een dankbaar mens <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je ook leuk...