Body mind en spirit in balans

‘Klinkt heel interessant, klinkt heel boeiend, lijkt mij ontzettend leuk om te kunnen. Wat zou ik mijn paard en mijzelf daar een plezier mee kunnen doen….. Maar kan ik dat allemaal wel? Is het niet te duur?’

Dit zijn meestal de opmerkingen die ik krijg. En op alles zeg ik ja!! Behalve op het laatste. Het is voor iedere beurs èn, iedereen kan dit leren en begrijpen!!

Er zijn alleen maar voordelen

– Sterkere binding met je paard
– Verbetering van je zelfvertrouwen
– verbetering van vertrouwen naar je paard èn van je paard
– Verbetering van kennis

Het is ook waardevol

– Je kunt dit zelf je leven lang uitvoeren!
– Waardoor je kosten bespaart aan een therapeut.

Jezelf een cadeautje doen

Als voormalig docent in het middelbaar onderwijs, ben ik niet vergeten hoe leergierig de mens is. Iedereen heeft de intentie om van A naar Beter te willen gaan, je kennis uitbreiden, iets nieuws te leren.
In plaats van zelf de behandelingen uit te blijven voeren heb ik hierom de cursussen geschreven en uitgewerkt zodat ik het jullie kan leren. Want, het is voor iedereen, deze boeiende en interessante materie. De vernieuwde kijk op het omgaan en behandelen van paarden neemt grote sprongen, het holistisch leren kijken, behandelen en werken, is geen rariteit meer maar, een bijna must geworden.
De blijheid en verhoging van het eigen vertrouwen, de verbetering van het eigen herstellend vermogen te leren ondersteunen bij je paard, de verbetering en zelfvertrouwen in het eigen kunnen, geeft zoveel rust. Het bevordert ook je tijd die je doorbrengt met je paard, je herkent meer, bij jezelf en bij je paard.
Een cursist vertelde mij dat ze het niet elke dag meer nodig vindt om het paard ‘te werken’, ze kan nu ook meer samen gewoon ontspannen, zonder druk, zonder stress. Gewoon samen-zijn, wat de verbinding verhoogt.

Cursussen worden over het algemeen in weekenden gegeven maar, in overleg meerdere/andere dagen bespreekbaar.

Voorwaarden