Wat een pracht ondersteuning bij mijn werk!
Ik zal een korte uitleg proberen te geven, wordt lastig want het kan zoveel en heeft zoveel programma's. Ik heb eerder al uitgelegd dat alles bestaat uit energie, dit 'apparaatje' werkt met het overbrengen van energie in de vorm van Hertz. Het scant de opgegeven onderdelen van het lichaam en geeft dan daar de energie die nodig is om te balanceren, blokkades weg te nemen.
Zo kun je het energetisch lichaam balanceren, meridianen, organen, helpen bij concentratie en nog veel en veel meer. Ook kan het, zonder dat ik hoef uit te zoeken en samen te stellen, Bach, Schussler zouten uitlezen. En zo zijn er nog veel meer holistische benaderingen die gedaan kunnen worden. 

Bijzonder te noemen is, dat het goedgekeurd is door het Europese Medisch Agentschap, de EMA. Er zijn nog geen richtlijnen voor een vergoeding bij de ziektekostenverzekering maar dat zal niet lang meer duren. Ook het FDA in Amerika heeft het apparaat goedgekeurd.

De healy ga ik bij ieder aangegeven behandeling als ondersteuning gebruiken maar, je kunt ook los daarvan mij vragen je paard en misschien ook jou te behandelen.
Bij een losse behandeling met de healy ga ik dan veel breder te werk, alles in overleg, omdat ik alle kanten op kan in een behandeling. Je kunt dus een gerichtere behandeling verwachten., voor je paard en jezelf!
Denk aan bijvoorbeeld:
– een bestaande blessure,
– een verwonding die moet helen,
– Bacteriële infecties behandelen
– Allergieën behandelen zoals zomereczeem
– Detoxen na veel medicijn gebruik
– overbelaste spieren na een wedstrijd
– artrose
– voorbereiding wedstrijd of na de wedstrijd
– ook emotionele toestanden bij bijvoorbeeld verhuizing of gestrest zijn, hyper actief

En nog veel en veel meer, stel je vraag of de situatie waarin je paard of jij zit te (ver)helpen is. Of heb je andere vragen over de behandeling stel ze gerust.
Kosten: per 3 behandelingen €65,-